De populairste sportspelletjes op de computer

Spel genres Spelletjes aanbieders

Vroeger moest je naar buiten om een potje te voetballen, maar tegenwoordig hoeft dat niet meer. Op de computer kun je namelijk ook een goed balletje trappen. Ben je niet zo’n voetballer? Geen probleem, want er zijn ook spelletjes voor andere sporten zoals paardrijden, basketballen en golfen. Sportspelletjes zijn namelijk ongelooflijk populair, en daarom komen er ook nog steeds nieuwe spelletjes bij. In dit artikel lees je alles over de populairste sportspelletjes van dit moment.

FIFA

Eén van de populairste sportspelletjes aller tijden is natuurlijk het voetbalspel FIFA. In dit spel kun je jouw favoriete voetbalteam vertegenwoordigen, en kun je jouw eigen voetbalteam samenstellen. Het spel is zeer geavanceerd, en bevat vrijwel alle populaire spelers die je ook op de televisie voorbij ziet komen. FIFA is overigens niet alleen verkrijgbaar voor de computer, maar ook voor veel gameconsoles, zoals de WII en de Playstation.

Bowlen

Ben je op zoek naar een grappig én leuk spelletje? Kies dan voor een partijtje bowlen. Er zijn een heleboel spelletjeswebsites die bowlen aanbieden als spelletje, en het is onwijs leuk om te doen. Natuurlijk kun je er een wedstrijdje van maken, maar je kunt ook kiezen voor een ontspannen rondje. Heb je thuis een WII playconsole? Dan kun je ook hierop een potje bowlen. Dit vereist iets meer lichaamswerk, waardoor je het kunt zien als een échte work-out.

Tafeltennis

Bij sportspelletjes denk je misschien al gauw aan basketbal of voetbal, maar er zijn ook een heleboel andere mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van tafeltennis? Online kun je een heleboel tafeltennis spelletjes vinden, waarbij jij een paddel in je hand hebt, en de bal moet slaan. Dit klinkt een stuk gemakkelijker dan het in werkelijkheid is. Bij veel tafeltennis spelletjes heb je tevens de keuze uit verschillende levels, waardoor je het jezelf zo moeilijk kunt maken als je zelf wilt. Wij wensen je alvast veel succes!