Onze informatiebronnen

Heb jij onze artikelen gelezen maar ben je op zoek naar nog meer informatie over online spelletjes en games? Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij, op deze pagina een uitgebreide lijst voor je samengesteld met al onze informatiebronnen. Op onderstaande websites vinden wij de inspiratie voor onze artikelen, en we hopen dat jij hier ook zult vinden wat je zoekt.

Youtube

Steeds meer gamers hebben een eigen Youtube kanaal. Het is dan ook niet zo gek dat wij veel tijd besteden aan het kijken van Youtube filmpjes van professionele én amateurgamers. In deze video’s kun je niet alleen genieten van de leukste spelletjes, maar de gamers geven ook vaak handige tips en tricks, zodat het spelletje makkelijker wordt. Ben jij benieuwd naar een nieuw spel? Check dan altijd eerst even Youtube, om te bekijken of het spel goed bij jou past.

Game Mania

Ben jij op zoek naar een nieuw spel voor de PC, Nintendo Switch of een andere consoler? Dan moet je een kijkje nemen op de website van Game Mania. Dit is namelijk één van Nederlands grootste winkels op het gebied van spelletjes en games. Hier vind je niet alleen de nieuwste spelletjes, maar ook klassieke spelletjes die altijd leuk blijven. Heb je een spel gevonden die momenteel nog niet is verschenen? Geen probleem ,want bij Game Mania kun je spelletjes vaak reserveren zodat je niet lang hoeft te wachten zodra het spel is gelanceerd.

PC Games

Dit is een website waarop je alles kunt vinden over spelletjes die je kunt spelen op je Pc. Deze website bevat niet alleen ongelooflijk veel informatie over allerlei verschillende soorten spelletjes, maar bevat ook reviews en recensies van andere spelers. Hierdoor kun je snel een goed oordeel vellen over nieuwe en bestaande spelletjes, en kun je bekijken of een spel écht de prijs waard is. Dit is een hele handige website om te checken voordat je overgaat tot de aankoop van een nieuw spel.