Over ons

Welkom op tngames.nl. We zijn blij dat je er bent. Op deze website vind je alles over de wereld van het online gamen. We hebben het niet alleen over de nieuwste games, maar ook over klassieke spelletjes én zelfs over de ontwikkelaars achter de games. Dit betekent dat we onze lezers een ruim aanbod aan artikelen kunnen bieden, en ervoor kunnen zorgen dat we overal van op de hoogte blijven.

Wij zijn zelf zeer gepassioneerd over de wereld van het online gamen. We zijn dan ook vaak achter onze computers of gameconsoles te vinden. Je kunt ons niet blijer maken dan met een nieuw computerspel. Wij spelen overigens niet alleen de populaire actiegames, maar ook veel RPG’s en strategie spelletjes. Zo hu en dan spelen we zelfs een denkspelletje zoals online schaken of dammen. Je zou ons dus all-round gamers kunnen noemen. Door deze brede interesse, kunnen we ook onze lezers het beste laten zien van alle vormen van online gaming bieden.

Waarom zijn we tngames.nl begonnen?

Wij spelen al jaren een heleboel verschillende online spelletjes. We zijn natuurlijk begonnen op de computer, maar hebben momenteel ook onze eigen Playstation, Ninendo Switch én WII. Dit betekent dat we een heleboel verschillende games spelen.

Toen we op zoek waren naar informatie over deze verschillende consoles, konden we eigenlijk nergens terecht. We moesten steeds naar een andere website, waardoor we het overzicht een beetje kwijt raakten. Je kunt je vast voorstellen hoe vervelend wij dit vonden, en daarom besloten we zelf een website te bouwen. Op Tngames.nl vind je daarom niet alleen informatie over spelletjes voor de Playstation, maar ook voor spelletjes op andere digitale apparaten zoals mobiele telefoons, computers en andere game consoles. Zo kunnen wij al onze lezers vooruit helpen.

Heb jij een vraag over online games, en kun je het antwoord op onze website niet vinden? Schroom dan niet om ons een berichtje te sturen via het contactformulier op onze contactpagina.